Vår Burmilla uppfödning

Bakom stamnamnet SE*Miss World’s hittar du Sandra och Peter Magnusson – glada ägare  och uppfödare av de mest fantastiska katter vi stött på! Eftersom vi uppriktigt tycker att just våra flickor är bäst och vackrast i världen, har vi valt ett stamnamn som passar dem… Varje kattunge har alltså något att vara stolt över redan i sitt namn  😉

Sandra är diplomerad och certifierad SVERAK-uppfödare och den som älskar att fundera på nya avelskombinationer, medan Peter är nästan lika outtröttlig som katterna när det gäller kattlek – tur är väl det!

Vad menas med SVERAK-diplomering?

Vad krävs för att bli certifierad uppfödare?

Vi blev intresserade av Burmilla-rasen när vi började söka en ny kamrat, efter att en katt som varit med i 18 år somnat in. För oss var det viktigt med en katt som vill vara med i familjen och vardagen, en katt som skapar minnen och glada skratt. Vi ångrar verkligen inte vårt val – Burmilla är allt det där, och dessutom hisnande vacker!

Det känns naturligt att vilja hjälpa andra att få tag i samma fina kompis, så på de här sidorna hoppas vi kunna  ge dig en bild av både rasen och våra katter.

För oss är det viktigt att våra kattungar – förutom att vara friska, goda representanter för rasen – ska vara trygga med människor, vana vid kel och lek.

Kom gärna och hälsa på om du vill veta mer om våra katter! Vi bor i Växjö och har nära till det mesta….;)

Längtar du efter en egen Burmilla?

Lämna ett svar