Våra köpares sida

Ett stort glädjeämne i uppfödarlivet är alla söta hälsningar man får av lyckliga köpare som delar med sig av glimtar av sitt nya Burmilla-liv. Det värmer hjärtat något helt oerhört att få se hur bra våra kattungar har det i sina nya hem – och att de är precis lika fantastiska att leva med som vi har försökt beskriva. 🙂

Den här sidan visar en del av de foton vi själva har fått njuta av, och som vi har fått tillåtelse att dela med omvärlden. Till hjälp för alla som undrar hur det är att ha en Burmilla, och till glädje för er köpare som kanske på det sättet kan följa er egen katts kullsyskon. Fortsätt gärna att skicka in bilder lite nu och då, bilder som gör er extra glada eller fångar er kompis personlighet så där superbra. Jag gör dem gärna tillgängliga för andra om ni vill det!

Jag hoppas att jag får anledning att uppdatera den här sidan ofta!

”Tiden har gått orimligt snabbt sedan vi åkte 80 mil på en söndagsutflykt för att träffa er och kattungarna. Vi har inte en gång ångrat den resan…”

”Han är en riktig knäkatt, precis vad vi hoppades på.”

Manta och Ognyanovo

”Vi sitter ju här själva med två små underverk från er o är grymt nöjda. En underbar ras, så vänlig o kärleksfull o dessutom otroligt vacker”.

Manhattan med sin lillasyster….

”De är så otroligt fina mot henne så än en gång är vi oerhört tacksamma för våra fantastiska katter”.

”En söt, trevlig, kul och harmonisk katt. När hon kom till oss försökte hon omedelbart gömma det förhatliga halsbandet genom att gräva ner det i kattlådan…. Hon hittade snart vårt fågelbord där hon satte sig på taket och väntade på det bevingade bytet. Högst upp på taknocken träffade hon vår svarta plåtkatt som ska skrämma bort fladdermöss. Men Smilla var mer effektiv. Hon såg var fladdermössen kom fram under takpannorna för en kvällstur och högg dem innan de hunnit starta. Sen bar hon in dem i vårt sovrum där de hängde upp-och-ner i gardinen ovanför våra sängar.””

”Hon är en mysig personlighet och gillar att leka kurragömma och jaga… Kommer oftast och lägger sig i knät när jag sitter ner. Då kommer hon skuttande.”

Frescati

”Världens underbaraste katt med mycket personlighet! Nyfiken på allt och det bästa han vet är att gå ut i koppel och gosa i soffan. Vi har även skaffat barn så nu är han storebror, vilket innebär att han får stå ut med en hel del, vilket går alldeles utmärkt. Världens bästa katt helt enkelt!”

”Han och barnen älskar varandra och dom är så snälla vid honom! 🙂

”Burmilla är helt klart världens bästa kattras! Aldrig har jag träffat så sällskapliga katter tidigare… De följer oss vad vi än gör och vill alltid vara där familjen är. Oavsett om familjens yngsta är i farten eller ej.”

”Hon trivs och är allas älskling, spinner nästan jämt. När barnen gråter blir hon inte rädd utan springer dit och tröstar. Jag har aldrig träffat en sån fantastisk katt!! Tur att hon är vår. ”

London

”Han är ett riktigt litet busfrö, det är därför det är lättast att ta bilder på honom när han sover. Annars ska han vara med överallt och sitter sällan still.”

”Jag är så tacksam att jag har lärt känna den här rasen. De är riktigt fina varelser.”

De är ju heeeelt magiska! Underbara personligheter men också extremt vackra! ❤️❤️