Vi har Sveriges BĂ€sta Avelshona i kategori 3!!! đŸ„łđŸ„łđŸ„ł

Vi Ă€r mycket stolta och delar gĂ€rna med oss av denna nyhet
 varje Ă„r summeras utstĂ€llningsresultaten för hela Sverige och man utser Årets Katt i respektive kategori i olika tĂ€vlingsklasser.

Vi Ă€r otroligt stolta och glada över att kunna berĂ€tta att vĂ„r Lomizi (SE*Miss World’s Ruaha) kom pĂ„ första plats!!!

Visst Ă€r det en vacker katt – men som Avelshona bedöms i första hand avkomman. SĂ„ vi Ă€r tacksamma för de vackra katter hon har gett oss (extra bra med tanke pĂ„ att hon vid tĂ€vlingstillfĂ€llet bara hade haft 2 kullar) och glada för att matte Carina stĂ€llde ut sin vackra Lisen tillsammans med vĂ„ra katter, Alsace och XĂ bia đŸ˜»

Detta i sig Ă€r oerhört roligt och betyder mycket för kvalitetsstĂ€mpeln pĂ„ vĂ„rt avelsarbete – men som om det inte vore nog, Ă€r det vĂ„r Nousie (Havanna i stamtavlan) som kommer pĂ„ andra plats i samma klass! Att en liten ras som Burmillan kniper de tvĂ„ första platserna i en kategori med mycket stark konkurrens Ă€r en fantastisk bedrift i sig. Att bĂ„da katterna kommer frĂ„n vĂ„r uppfödning och bor tillsammans Ă€r nĂ€rmast otroligt. đŸ„łđŸ©·

Även Nouise var sĂ„klart tvungen att ha minst tre avkommor utstĂ€llda pĂ„ tre olika utstĂ€llningar, och hĂ€r var det mĂ„nga som stĂ€llde upp för att hjĂ€lpa till. Stort tack till Frida, Barbro, Evelina och Lena som kom med sina juveler för att Nousie skulle kunna delta! đŸ©·

Vi Àr alltsÄ lite tagna av detta och mycket glada för den bekrÀftelse vÄra anstrÀngningar för rasen har fÄtt.
Som grĂ€dde pĂ„ moset kom vi sjĂ€lva pĂ„ 4:e plats som Sveriges BĂ€sta Uppfödare i samma kategori đŸ˜ƒđŸ„ł