Otroligt men sant!

Den 15 maj 2021 firar vi tio år som uppfödare – den dagen anlände vår första kull. Sedan dess har det kommit 20 stycken till… men det säger ju inte mycket.

Inte ens om man säger att det är 77 ungar, får man en rättvis bild av allt vi har fått uppleva och njuta av under de här åren. Så många individer, personligheter, ögonblick av kontakt, svindlande lycka och djup glädje!

Och dödströtta ögonblick när man vakar över någon som inte mår bra, eller sitter hos veterinären med en mamma som har kalkbrist. Nätter har en underlig förmåga att släpa sig fram på djursjukhus… Visst har det funnits svåra ögonblick och tunga sorger, men det är ändå allt det där man är så tacksam för, som framstår tydligt.

Dessutom har vi haft glädjen att lära känna uppfödare och katter från andra länder. Vi har importerat från Finland, Lettland, Litauen, Tjeckien och Frankrike. Själva har vi exporterat till Danmark, Norge, Finland, Japan, Polen och Island. Förutom Sverige, har vi varit på kattutställningar i Bulgarien, Norge, Lettland, Kroatien och Polen. Och mängderna mat och kattsand vi har köpt hem genom åren borde ju vara något minnesvärt i sig självt! :))

Men nej, det går inte förmedla hur underbart detta har varit, hur tacksamma vi är för alla vi har fått ha i våra knän, och hur stolta vi är över alla små som flyttat hemifrån. Så vi gör som vi brukar – vi längtar efter nästa kull och bjuder på lite bilder så länge!